За нас

кой е боралит?

БОРАЛИТ е една бързо-развиваща се компания, в която работи екип от млади хора, мотивирани да произвеждат продукти с най-високо качество, в услуга на нейните клиенти.

БОРАЛИТ не спира да търси все по-нови технически решения за производството на продукти, които предлага на пазара на конкурентни цени и с отлично качество и при оптимални срокове на доставка. Ангажимент на всеки работник на компанията е високото качество и отличното обслужване.

БОРАЛИТ е поставила високото качеството за своя главна цел при всички свои продукти и е спечелила отлична репутация за качеството на продуктите си на международните пазари.

Това е единственото предприятие в страните от БЕНЕЛЮКС, което се занимава с ротационно леене и което притежава няколко важни сертификата за качество. Компанията разширява своето присъствие на европейските пазари и притежава представителства в Германия, Франция, Холандия и България.

#
#

Научете повече за фирма Боралит

Боралит е предприятие с богато минало, което полага особени грижи за бъдещето.

Вече повече от тридесет години ние сме на върха на центробежното леене на полиетиленови продукти. Тази си позиция дължим на нашия опит и на нашите умения.

Постоянните инвестиции в изследователски дейности и иновации намират изражение в голямата гама качествени продукти, които дори надхвърлят изискванията на европейските стандарти.

Днес, Боралит е лидер на пазара за центробежно лети изделия в Бенелюкс, а благодарение на филиалите си в Германия, Франция, Холандия и България – фирмата защитава своите европейски амбиции.

Боралит се отличава с постоянната си грижа за качеството, което се проявява на всички етапи на производството с една постоянна грижа за постигане на най-добрите разултати.

От подготовката на суровините до сглобяването и довършителните дейности, продуктите Боралит са изцяло произведени в нашите заводи.

Грижливо контролираното производство е най-добрата гаранция за качество пред нашите клиенти

За производството на своите полиетиленови продукти, Боралит използва един петролен дериват. Това много резистентно и лесно обработваемо синтетично вещество е подлагано на сериозни тестове.

По този начин, ние сами можем да гарантираме най-доброто качество. Ако въпреки усилията ни, все пак по време на производството се появи проблем, причината ще бъде бързо открита, а проблемът решен.